Vizualizare online sau offline a facturii la curent electric? Alege online in Pandemie!

06. Nov.

Pandemia de COVID-19 si restrictiile pe care le-a impus in toata lumea au accelerat digitalizarea in toata zona de servicii si au crescut procentul persoanelor care aleg plata online.

Daca esti client Nova Power & Gas, beneficiezi de avantajele digitalizarii si ai vizualizare factura electrica online, precum si multiple metode de plata electronica, pentru a nu te expune inutil riscului de infectare cu SARS-COV-2.

Acesta nu este singurul avantaj al facturilor online, dar este unul cu atat mai important in aceasta perioada cand distantarea sociala este o metoda eficienta de prevenire a raspandirii COVID-19. Aflat in siguranta acasa, poti sa primesti factura de utilitati pe mail si o poti vizualiza pe calculator sau telefon, fara sa mai fie nevoie sa verifici cutia postala si sa deschizi plicuri.

Le poti salva mai usor si le poti accesa oricand, fara grija de a le pierde prin casa. La Nova, atat pentru contractele de furnizare gaze natruale sau cele de furnizare energie electrica, factura se emite in format electronic si este trimisa pe adresa de mail folosita la semnarea contractului. Pentru cei care doresc asta, se poate opta si pentru primirea facturii in format tiparit, trimitand un e-mail la office@novapg.ro

Cu factura in format electronic ai sanse mai mari sa eviti depasirea termenului de plata. Iti poti seta un reminder in ziua in care stii ca vei primi factura pe mail si o poti plati in aceeasi zi sau poti sa optezi pentru plata recurenta din contul tau bancar, urmand ca suma de plata sa fie retrasa automat luna de luna, fara ca tu sa te mai preocupi de aceste lucruri. Nova Power & Gas, la fel ca majoritatea companiilor pledeaza pentru protectia mediului inconjurator, factura electronica fiind o metoda eficienta de reducere a consumului de hartie.

Cum platesc o factura online la Nova?

Daca te decizi pentru metoda de primire si vizualizare factura la electricitate online, Nova Power & Gas iti pune la dispozitie instrumente de plata moderne, care ofera 100% siguranta si confort:

  • – Online: in contul de client sau in pagina https://vreaulanova.ro/plata-online
  • – In aplicatia Nova Power & Gas, disponibila pe App Store si GooglePlay
  • – Transfer bancar: Banca Transilvania, BCR
  • – Automate de plata: plata Un-Doi, Pay Zone
  • – Aplicatii partenere: PAGO

Cei care se gandesc cum platesc o factura online la gaz sau electricitate de la Nova trebuie sa stie ca nu este nevoie sa fi autentificat in My Account pe site pentru a face plata, parcurgand astfel o procedura mai rapida si mai facila.

Pentru a te asigura ca pe factura furnizorului va aparea consumul inregistrat de contor, operatiunea de transmitere index electrica este esentiala. Aceasta operatiune se efectueaza lunar si acest serviciu este gratuit si disponibil 24 de ore din 24.

Citeste si despre: care este indexul la curent