Liberalizare piata gaze naturale

 

Ce trebuie sa stii?

Daca esti client Nova Power & Gas

 1. Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l stii este ca aceasta schimbare nu iti afecteaza furnizarea serviciilor de gaze. Nova Power & Gas este furnizorul tau gaze naturale in continuare si furnizarea nu va fi intrerupta.

  3. Liberalizarea iti aduce noi avantaje si o oferta noua, cu preturi mai avantajoase si un nou model de contract, adaptat conditiilor pietei libere. Pana la data de 30 iunie 2020 este necesar sa decizi daca alegi noua oferta tip de gaz Nova Power & Gas destinata pietei libere sau daca doresti o alta oferta pe care o consideri mai aproape de nevoile tale de consum, astfel incat de la 1 iulie 2020 sa poata intra in vigoare noul tau contract.

 2. Odata cu urmatoarea factura, iti vom trimite:
- informarea de la ANRE ,

- oferte tip Nova Power&Gas, pentru piata libera,

- model contract Nova Power&Gas, pentru piata libera,


Conditiile generale pentru oferta tip, le poti citi aici: persoana fizica, persoana juridica.

4. Pentru mai multe informatii despre liberalizarea pietei sau pentru oferte personalizate sau intrebari, te rugam sa ne contactezi, aici si sa consulti  informarile ANRE.

 

 

Daca nu esti client Nova Power & Gas

 1. Odata cu liberalizarea pietei de gaze, poti evalua ofertele furnizorilor din piață pentru a o alege pe cea mai buna pentru tine.

 3. Daca doresti sa contractezi serviciile de furnizare de la Nova Power & Gas, poti semna contractul online, simple si rapid sau ne poti contacta pentru mai multe informatii la numarul de telefon: +40.264.450.401 sau pe office@vreaulanova.ro. Semnarea contractului este un proces simplu și nu presupune intreruperi de servicii sau deplasare.

 2. Poti consulta oferta noastra standard pentru piata libera sau poti utiliza calculatorul nostru de oferta, pentru a calcula rapid costul adaptat consumului tau. Poti face astfel o comparatie cu oferta actuala.

 

Profita de avantajele pietei libere si redu-ti costurile facturii de gaze. Economiile pentru iarna se fac din vara!