Parteneri de încredere pentru afacerea ta

Oferim soluții și echipe dedicate pentru consumatori mari, care susțin și consiliază permanent clienții din portofoliu cu toate noutățile, schimbările legislative, soluțiile tehnice și de eficientizare necesare, în funcție de profilul de consum.

Am evoluat în timp, iar astăzi suntem printre cei mai apreciați
furnizori din piață!

Pentru consumatori persoane juridice

Pentru consumatorii persoane juridice oferim soluții și echipe dedicate, pentru contractarea serviciilor:

  • Energie electrică
  • Gaze naturale

Pentru consumatorii persoane juridice construim oferte personalizate.

Programează o discuție

Mai mult decât energie

Atunci cand consumul este mare, este critic pentru eficiența și profitabilitatea unui business să aleagă o ofertă de energie cât mai avantajoasă.

Este însă la fel de importantă alegerea unui furnizor care să fie un partener de încredere și să îți ofere suportul necesar pentru a gestiona tot portofoliul și nevoile energetice ale companiei.

Planificarea, scalarea și eficientizarea sunt aspecte care pot aduce beneficii semnificative în evoluția parteneriatului cu Nova.

Soluții pentru afacerea ta

Monitorizare

În contul de client My Account poți monitoriza consumul de energie din mai multe rapoarte detaliate, de la curba de consum, la consum și dezechilibre orare, care te ajută să fii în control.

Acceseaza MyNova

Eficientizare

Tratăm fiecare client corporate într-un mod personalizat și oferim proactiv soluții de eficientizare, de la tarife diferențiate la cogenerare.

Soluții de eficientizare

Consultant dedicat

La Nova, ai un consultant unic pentru toate nevoile tale contractuale. Beneficiezi astfel de suport dedicat și construiești o relație pe termen lung.

Programează o discuție