Parteneri de încredere
pentru cei mai mari consumatori

Oferim soluții și echipe dedicate pentru consumatori mari, care susțin și consiliază permanent clienții din portofoliu cu toate noutățile, schimbările legislative, soluțiile tehnice și de eficientizare neceasare, în funcție de profilul de consum.

Cum definim un consumator mare?

Consumatori medii și mari sunt cei cu consum lunar de peste 50 MWh lunar la la energie electrică și 500 MWh anual la gaze naturale.

Pentru consumatorii medii și mari construim oferte personalizate.

Programează o discuție

Mai mult decât energie

Atunci cand consumul este mare, este critic pentru eficiența și profitabilitatea unui business să aleagă o ofertă de energie cât mai avantajoasă.

Este însă la fel de importantă alegerea unui furnizor care să fie un partener de încredere și să îți ofere suportul necesar pentru a gestiona tot portofoliul și nevoile energetice ale companiei.

Planificarea, scalarea și eficientizarea sunt aspecte care pot aduce beneficii semnificative în evoluția parteneriatului cu Nova.

Soluții pentru afacerea ta

Monitorizare

În contul de client My Nova poți monitoriza consumul de energie în mai multe vaporate detaliate, de la curba de consum, la consum și dezechilibre orare, care te ajută să fii în control.

Acceseaza MyNova

Eficientizare

Tratăm fiecare client mare personalizat și oferim proactiv soluții de eficientizare, de la tarife diferențiate la co-generare.

Soluții de eficientizare

Consultant dedicat

La Nova, ai un consultant unic pentru toate nevoile tale contractuale. Beneficiezi astfel de suport dedicat și construiești o relație pe termen lung.

Programează o discuție