Reteaua de distributie Nova Power & Gas 

Incepand cu anul 2010 deţinem o retea de distributie a gazelor naturale in Campulung Moldovenesc. Prin personalul propriu autorizat, asigurăm executarea lucrărilor de branşare a noilor clienţi la reţeaua proprie la nivelul cerut de normativele în vigoare.

 

Vrei sa te racordezi la reteaua noastra?

Ne poti face o vizita la sediul Nova Power & Gas din Campulung Moldovenesc, Strada Mihai Eminescu 50A sau poti folosi punctele de contact din sectiunea Suport.

 

Documente necesare

Pentru a descarca lista documentelor necesare pentru racordarea la reteaua de distributie Nova Power & Gas, click aici.

 

Date contact:

 

Cauti un distribuitor de Gaze Naturale?

În acest moment, Nova Power & Gas este unul dintre cei mai mari distribuitori de gaze naturale din România, având o experiență de peste 11 ani piața energiei și este recunoscută pentru calitatea serviciilor și distribuția de gaze naturale ieftine.

De asemenea, încă din anul 2010, Nova Power & Gas deține o rețea de distribuție a gazelor naturale în Câmpulung Moldovenesc, iar personalul propriu autorizat ne ajută să asigurăm executarea lucrărilor de branșare a noilor clienți la rețeaua proprie la nivelul cerut de normativele în vigoare, aspect ce ne deosebește de majoritatea distribuitorilor de gaze naturale din România.

Distributie gaze naturale in Romania

Dacă ești interesat de serviciile noastre, poți folosi punctele de contact din secțiunea Suport sau ne poți vizita direct la sediul Nova Power & Gas situat în Câmpulung Moldovenesc, pe Strada Mihai Eminescu, nr. 50A. În plus, poți descărca lista documentelor necesare pentru racordarea la rețeaua de distribuție Nova Power & Gas direct de pe site-ul nostru.