Intrebari Frecvente

Verifica lista de mai jos pentru a gasi raspunsuri

la o parte din intrebarile tale.

Orice consumator de energie electrica, persoana fizica sau companie, are posibilitatea de a-si schimba GRATUIT furnizorul de energie electrica. Daca esti nemultumit de furnizorul actual sau daca vrei sa beneficiezi de o oferta de pret mai buna, poti face schimbarea simplu si rapid. Schimbarea furnizorului nu presupune intreruperea serviciului si este complet lipsita de riscuri.

La Nova Power & Gas beneficiezi de energie si gaz mai ieftine, la acelasi nivel de calitate si economisesti in acelasi timp din diferenta de tarif.

Schimbarea furnizorului este gratuita. Daca doresti sa devii client Power & Gas, nu trebuie decat sa semnezi documentele pe care ti le punem la dispozitie si echipa noastra se va ocupa de toate demersurile necesare acestei schimbari.

Nu exista nici un risc ca tu sa ramai fara energie electrica odata cu schimbarea furnizorului. Instalatia de furnizare a energiei nu va suferi nici o modificare, asa ca nu este nici un motiv pentru care s-ar putea intrerupe furnizarea.

In cazul in care noul furnizor, din diverse motive, nu iti mai poate furniza serviciile, vei fi preluat de un furnizor de ultima instanta, dupa care vei putea sa selectezi un alt furnizor din piata.

Schimbarea furnizorului dureaza 21 de zile de la notificarea furnizorului actual de dorinta ta de incetarea a contractului.

Notificarea o poti transmite tu sau, pentru a fi mai simplu pentru tine, echipa noastra se poate ocupa de formalitati, in numele tau.

In calitate de furnizor, asiguram servicii de furnizare a energiei electrice atat in regim reglementat, cȃt si nereglementat.

Doriti sa deveniti clientul nostru sau sa aflati mai multe informatii despre serviciile noastre? Raspundem cu cea mai mare placere intrebarilor tale. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi Calculator Factura din meniul site-lui, sa iti calculezi costurile si sa completezi formularul de contractare.

Alternativ, ne poti contacta folosind punctele de contact din sectiunea Suport Clienti. Un reprezentant al Departamentului Vanzari te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a-ti oferi informatiile necesare.

Poti achita factura Nova Power & Gas prin numerar, transfer bancar sau internet banking, in urmatoarele conturi:

Banca Transilvania: RO02 BTRL 0130 1202 H244 02XX

BCR: RO23 RNCB 0106 1192 9087 0001