Plateste Online Factura la Gaze si Factura la Energie Electrica

simplu. rapid.

La Nova Power & Gas ai instrumente de plată moderne, pentru ca tu să ai opțiuni multiple, confort și siguranță, indiferent de cum alegi să plătești factura.

100% în siguranță! Plățile sunt procesate prin EuPlătesc

Fără autentificare! Nu este necesar să fii autentificat în My Account

Vezi toate metodele de plată

Aplicația Nova

Descarcă aplicația și ai opțiunea de plată facuta electrica și gaze la un click distanță.

My account

Vizualizezi facturile, faci plăți la electricitate sau gaze și ai toate datele contului de client într-un singur loc. În plus, poți activa plata automă lunară.

Automate de plată

Vrei să plătești factura electrica și gaze când ieși la cumpărături? Alege Paypoint sau Centru de plăți UN-DOI.

Transfer bancar

Plătește din contul tău bancar, prin Banca Transilvania.

Aplicația Pago

Descarcă aplicația și ai opțiunea de plată factura electrica și gaze la un click distanță.

Plata facturilor la un sediu fizic poate fi un proces obositor și inutil. Cozile de așteptare și timpul irosit sunt factori de luat în seamă. De aceea, la Nova Power & Gas beneficiezi de toate instrumentele de plată online de care ai putea avea nevoie. Pentru plata Factura Electrica online, pe site-ul nostru vei găsi o secțiune dedicată în care trebuie să introduci numărul facturii și CNP-ul aferent. Ulterior, alegi metoda prin care dorești să efectuezi plata: card bancar (Visa/MasterCard), transfer prin internet banking sau depunere numerar într-un cont bancar. Efectuarea plății Factura Electrica online sau Factura Gaz online nu este doar mai convenabilă, ci și mai rapidă. Vei primi imediat confirmarea plății și nu va mai trebui să îți faci griji cu privire la plățile întârziate sau la cozile de la bancă/compania de utilități. Avantaje plată Factura Electrică și Factura Gaze online: Poți efectua o plată oricând și oriunde - Este rapid și convenabil – Primești imediat confirmarea plății - Nu îți mai faci griji cu privire la plățile întârziate sau la cozile de la bancă/compania de utilități! Avantaje plată Factura Electrică și Factura Gaze online: -Poți efectua o plată oricând și oriunde -Este rapid și convenabil -Vei primi imediat confirmarea plății -Nu îți mai faci griji cu privire la plățile întârziate sau la cozile de la bancă/compania de utilități!

Citește mai mult