Plata factura electrica online /
Plata factura gaz online

simplu. rapid.

La Nova Power & Gas ai instrumente de plată moderne, pentru ca tu să ai opțiuni multiple, confort și siguranță, indiferent de cum alegi să plătești factura.

100% în siguranță! Plățile sunt procesate prin EuPlătesc

Fără autentificare! Nu este necesar să fii autentificat în My Account

Vezi toate metodele de plată

Aplicația Nova

Descarcă aplicația și ai opțiunea de plată factură energie electrică și gaze naturale la un click distanță.

My account

Vizualizezi facturile, faci plăți la energie electrică sau gaze naturale și ai toate datele contului de client într-un singur loc. În plus, poți activa plata automată lunară.

Automate de plată

Vrei să plătești factura de energie electrică și gaze naturale când ieși la cumpărături? Alege Paypoint sau Centru de plăți UN-DOI.

Transfer bancar

Plătește din contul tău bancar, prin Banca Transilvania.

Aplicația Pago

Descarcă aplicația și ai opțiunea de plată factură energie electrică și gaze naturale la un click distanță.

La Nova Power & Gas beneficiezi de toate instrumentele de plată online de care ai putea avea nevoie, iar pe site-ul nostru vei găsi o secțiune dedicată în care trebuie să introduci numărul facturii. Ulterior, alegi metoda prin care dorești să efectuezi plata: card bancar (Visa/MasterCard), transfer prin internet banking sau depunere numerar într-un cont bancar. Plata online a facturilor nu este doar mai convenabilă, ci și mai rapidă. Primești imediat confirmarea plății și nu va mai trebui să îți faci griji cu privire la plățile întârziate sau la cozile de la bancă.

Citește mai mult