Hai să îți povestim cine suntem!

Nova Power & Gas a făcut primii pași în piața de furnizare de energie electrică și gaze naturale în 2007, în Cluj Napoca.

Am evoluat în timp, iar astăzi suntem printre cei mai reputați
furnizori din piață!

Cu ce ne mândrim?

Un brand românesc, cu prețuri corecte și servicii transparente.

Avem rădăcinile în Transilvania, dar furnizăm cu succes energie electrica și gaze naturale în toate colțurile tării, către mii de clienți industriali și casnici.

Ne-am propus să demonstrăm că o companie antreprenorială poate deveni un jucător important în piața de energie, cu ofertă corectă și transparentă, simplificare, agilitate și determinare.

Suntem o echipă de ingineri și specialiști în energie

Viziunea noastră pe termen lung este o Românie care plătește atât cât trebuie să plătească pentru energie electrica si gaze naturale.

Reușim să ne poziționăm în topul celor mai bune oferte din piață, de multe ori pe primul loc, datorită echipei de ingineri și specialiști care achiziționează energie inteligent și eficient.

Punem preț pe profesionalism și informații clare și corecte iar asta ne ajută să generăm încredere clienților noștri.

Suntem producători de energie verde

Suntem printre puținii furnizori din România care dețin capacități proprii de producție de energie verde.

Credem într-un viitor în care sursele de energie principale vor fi cele regenarabile și investim în continuare în noi capacități de producție.

Construim rețele de gaz

Doar 30% dintre localităție din România sunt conectate la rețele de distribuție de gaze naturale, mult sub media din țările vecine.

În ultimii ani, am accelerat investițiile în rețele de gaze naturale în mai multe localități din România și ne proupunem să contribuim în continuare la conectarea Românie la gaze naturale.

Facem parte din grupul E-INFRA

Nova este parte din grupul E-INFRA, cu capital 100% românesc, alături de Electrogrup, Direct One, Netcity si WESEE.

E-INFRA numără peste 800 de angajați și generază o cifră de afaceri anuală de peste 450 mil. Eur, prin servicii în sectoarele de infrastructură energetică, de telecomunicații, construcții și smart city.

Ne aflăm printre companiile românești care contribuie la dezvoltarea durabilă a României prin infrastructură modernă care ajută la creșterea calității vieții.

Serviciile noastre

Furnizare energie

Distribuție energie

Producție energie