Hai să îți povestim cine suntem!

Nova Power & Gas a făcut primii pași în piața de furnizare de energie electrică și gaze naturale în 2007, în Cluj-Napoca.

Am evoluat în timp, iar astăzi suntem printre cei mai apreciați
furnizori din piață.

Cu ce ne mândrim?

Un brand românesc, cu prețuri corecte și servicii transparente

Avem rădăcinile în Transilvania, dar furnizăm cu succes energie electrică și gaze naturale în toate colțurile tării, către mii de clienți industriali și casnici.

Ne dorim să demonstrăm că, prin determinare, transparență și agilitate, o companie antreprenorială poate deveni un jucător important în piața de energie, având oferte corecte și transparente.

Suntem o echipă de ingineri și specialiști în energie

Viziunea noastră pe termen lung este o Românie care plătește un preț corect pentru serviciul de energie electrică și gaze naturale.

Reușim să ne poziționăm în topul celor mai bune oferte din piață, datorită echipei de ingineri și specialiști care achiziționează energie într-un mod inteligent și eficient.

Punem preț pe profesionalism și informații clare și corecte, iar acest lucru ne ajută să generăm încredere clienților noștri.

Suntem producător de energie verde

Suntem printre puținii furnizori din România care dețin capacități proprii de producție de energie verde.

Credem într-un viitor în care sursele de energie principale vor fi cele regenerabile și investim în continuare în noi capacități de producție.

Construim rețele de gaze naturale

Doar 30% dintre localităție din România sunt conectate la rețele de distribuție de gaze naturale, mult sub media din țările vecine.

În ultimii ani, am accelerat investițiile în rețele de gaze naturale în mai multe localități din România și ne propunem să contribuim, în continuare, la conectarea României la serviciul de gaze naturale.

Facem parte din grupul E-INFRA

Nova este parte din grupul E-INFRA, cu capital 100% românesc, alături de Electrogrup, Direct One, Netcity și WESEE.

Ne aflăm printre companiile românești care contribuie la dezvoltarea durabilă a României prin infrastructura modernă care ajută la creșterea calității vieții.

Serviciile noastre

Furnizare energie electrică

Distribuție energie electrică

Producție energie electrică