Află mai multe despre costurile facturii lunare la energie

18. Feb.

Înțelegerea deplină a tarifelor și taxelor pentru energie pe facturile tale de electricitate sau gaze naturale în fiecare lună este o parte importantă în procesul de menținere a bugetului tău sub control.

Când citești factura de energie electrică sau factura de gaze naturale, s-ar putea să te întrebi ce reprezintă anumite taxe prezente pe factura de furnizare. Printre acestea poate fi vorba despre aspecte referitoare la semnificația anumitor termeni, precum ce este un kWh sau cum sunt calculate tarifele finale. Nova Power & Gas te ajută să îți gestionezi cheltuielile cu energia și gazele naturale, oferindu-ți informații transparente despre costuri și modul în care consumul de energie ar putea afecta factura ta lunară. Acum, majoritatea furnizorilor îți oferă posibilitatea de a-ți vizualiza factura online!

Activează-ți factura online! Iată câteva motive să faci acest lucru

Când vine vorba despre vizualizare factura electrica, online-ul îți oferă toate detaliile de care ai nevoie. Electricitatea a devenit una dintre necesitățile de bază ale vieții noastre, nu doar în gospodării, ci și în activitatea industriilor mari.

Folosim electricitatea pentru toate scopurile, fie că este vorba de aparatele noastre electrice de uz casnic sau despre mașinării esențiale din fabrici sau alte hale de lucru. Având o astfel de importanță în viața oamenilor, este, de asemenea, crucial să plătești factura la timp pentru a te bucura de o sursă de energie neîntreruptă.

Acum nu mai așteptați la cozi lungi și nu trebuie nici măcar să pierzi timp din programul tău pentru a merge fizic la diverse puncte de plată. Tot ce trebuie să faci este să folosești serviciile de plată online rapide și sigure.

Plata facturii de energie electrică online este cea mai utilă opțiune. Poți plăti oriunde și oricând fără să depășești termenul limită. Poți plăti factura la Nova Power & Gas de pe mobil, laptop, tabletă sau orice alt dispozitiv.

Oamenii pierd adesea data limită de plată a facturii de energie electrică, însă în momentul în care ai la dispoziție opțiuni, precum „Plătește factura”, „Descarcă aplicația”, „Vizualizare Factura Electrica Online” „Vezi consumul” și „Raportează index” – vei avea toate informațiile necesare despre facturile tale curente la electricitate și gaze naturale, la doar un click distanță.

Sintagma „Totul online” la Nova Power & Gas este valabilă 100% datorită faptului că toate detaliile de care ai nevoie sunt mai aproape decât crezi, mai ales dacă alegi să descarci direct aplicația. Procesul de vizualizare factură, Electrica,

Plata facturii online se face 100% în siguranță! Toate plățile sunt procesate prin EuPlătesc. Pentru a-ți fi și mai ușor, acum poți să achiți factura lunară fără a fi autentificat în My Account. Așadar, tot ce trebuie tu să faci este să introduci următoarele date:

  • Date de pe factură: cod client, serie factură și număr factură
  • Date personale: nume, prenume, email și telefon
  • Suma de plată

Ulterior, apasă pe butonul ”Plătește factura” și așteaptă confirmarea plății! Totul este simplu și avantajos!

Plătește factura electrica online pentru a evita timpul pierdut, aglomerația de la ghișee, precum și pentru a avea acces nelimitat la istoricul facturilor și plăților efectuate în contul de client.

Descoperă avantajele pe care procesul de vizualizare factură online și plata digitală ți le oferă! Cu Nova Power & Gas – totul este mai simplu!