Tarife gaze naturale pentru orice buzunar, doar la Nova

19. Oct.

Odata cu apropierea iernii, multe persoane se gandesc la costul confortului asigurat de caldura pe perioada anotimpului rece. Indiferent de sursele de incalzire a locuintei, cele mai importante cheltuieli ale unei familii pe perioada iernii sunt cele pentru plata acestor utilitati. Pentru proprietarii imobilelor incalzite cu gaz este un moment oportun sa-si optimizeze costurile prin schimbarea furnizorului si sa aleaga dintre cele mai avantajoase tipuri de oferte gaze naturale de pe piata.

Posibilitatea de a schimba furnizorul a venit odata cu liberalizarea pietei de gaze naturale din vara acestui an. Din acel moment oricine poate opta pentru un furnizor gaze naturale, in functie de propriile criterii. Ofertele de tarife gaze naturale ale tuturor furnizorilor sunt accesibile pentru informare oricui si pot fi comparate pentru a vedea care sunt avantajele fiecareia dintre ele. Site-ul ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei) centralizeaza toate aceste oferte, astfel incat sa existe o imagine completa a pietei liberalizate.

Nova Power & Gas este un furnizor cu traditie pe piata gazelor naturale si o optiune atractiva pentru consumatorii care doresc sa beneficieze de servicii de calitate si preturi pentru toate buzunarele la utilitati.

Ce primesti daca treci la Nova

Ofertele de pret gaze naturale sunt compuse din mai multe tipuri de costuri. Tariful de transport sau cel de distributie sunt costuri care difera de la localitate la localitate si nu depind de furnizor. La fel si valoarea TVA-ului. Diferentele intre furnizorii de gaze naturale se fac in functie de pretul de furnizare. Din acest punct de vedere, Nova Power & Gas reuseste sa ofere consumatorilor cel mai mic pret de pe piata (conform centralizatorului de preturi ANRE). Pachetul NOVA 1 ofera un pret fix garantat de furnizare pentru o luna de 55 de lei/Mwh + TVA. Daca alegi acest pachet, vei reusi sa faci economii importante, comparativ cu costurile de pana acum.

Folosind calculatorul de oferta de pe site-ul Nova, vei putea afla foarte rapid care sunt tarifele in cazul casei tale, in functie de consumul anual, de tarifele de transport si cele de distributie. Iar in functie de rezultat, vei putea alege Pachetul NOVA 1 sau unul dintre celelalte 3 pachete din oferta pentru gaze naturale. Este vorba de:

Pachetul NOVA 6, cu un pret fix garantat de furnizare pentru 6 luni de 60 lei/Mwh + TVA; Pachetul NOVA 12, cu un pret fix garantat de furnizare pentru un an de 65 lei/Mwh + TVA Pachetul NOVA 24, cu un pret fix garantat de furnizare pentru 2 ani de 65 lei/Mwh + TVA.

Componenta pret gaze naturale este un element important de selectie atunci cand vine vorba de alegerea furnizorului, dar pentru consumatorul final sunt relevante si facilitati care privesc modalitatea de contractare si rapiditatea cu care se face transferul la un nou furnizor. Intr-o perioada in care distantarea sociala este recomandata ca masura de prevenire a infectarii cu COVID-19, procedurile online prin care Nova Power & Gas permite oricarui solicitant sa aleaga un nou furnizor de gaze naturale si sa beneficieze, astfel, de unul dintre pachetele NOVA sunt binevenite. Toate etapele necesare pentru contractare sunt intuitive, doate documentele se transfera online, fara sa fie nevoie de drumuri inutile si de formalitati complicate.

Daca vrei sa beneficiezi de una dintre aceste oferte de gaze naturale de la Nova, potrivite pentru orice buzunar, fa primul pas si compara cu ajutorul calculatorului pentru facturi de pe site, actualele tarife cu cele din oferta noastra.