Energie Electrica Furnizare Nova - Care sunt avantajele?

21. Oct.

Nova Power & Gas, furnizor de gaze naturale si energie electrica, este o companie romaneasca cu o experienta de peste 10 ani in piata locala, care, odata cu liberalizarea pietei si furnizarii de energie electrica le-a oferit consumatorilor mai multe oferte de furnizare cu focus pe nevoile fiecaruia.

Si pentru ca atunci cand vine vorba de servicii de la diferiti furnizori, majoritatea clientilor iau decizii doar pe baza politicii de pret, Nova Power & Gas vine in spijinul consumatorilor casnici cu o oferta integrata de servicii, cu accent pe eficientizarea costurilor dar si cu multe alte aspecte de luat in seama.

Inainte de a lua o decizie, consumatorii casnici ar trebui sa studieze atent furnizorii, atat din punct de vedere al ofertelor oferite, cat si din punct de vedere al valorilor si misiunii companiei, dar si al orientarii spre nevoile clientului. In acest sens, odata cu serviciile de energie electrica furnizare, Nova le ofera clientilor finali siguranta si certitudinea ca interesele si nevoile lor sunt pe primul loc in lista prioritatilor companiei.

Pentru ca inca exista consumatori reticenti la schimbarea furnizorului clasic, traditional, cu un furnizor din piata libera, iti prezentam ce inseamna schimbarea si care sunt avantajele acesteia.

Avantajele schimbarii furnizorului de energie electrica

Suntem convinsi ca ofertele Nova de energie electrica se adapteaza nevoilor fiecarui consumator si de aceea, credem ca achizitionarea acestui serviciu ar trebui sa fie simpla si accesibila tuturor. Procedura de schimbare furnizor gaze naturale si de semnare a unui contract furnizare energie electrica la Nova:

Nu implica intreruperea serviciilor Nu implica costuri suplimentare Nu necesita deplasari la ghisee, stat la cozi sau alte formalitati complicate

De ce sa alegi serviciile Nova Power & Gas? Este foarte simplu. In primul rand pentru ca in cazul Nova Power & Gas, contractele pot fi incheiate online, iar semnarea unui contract de energie electrica online aduce noi avantaje consumatorilor casnici:

Conectare rapida si operatiuni simple Reducerea costurilor – economii de pana la 25% pe an Siguranta și calitatea serviciilor oferite de catre furnizor Posibilitati multiple de plata a facturii de gaze naturale: transfer bancar, internet banking, card bancar, direct debit

Pentru ca Nova isi doreste o relatie bazata pe incredere si transparenta, consumatorii pot accesa pagina www.vreaulanova.ro, pentru a calcula prețul total, cu tarifele de transport și distribuție incluse, dar și pentru a finaliza procesul de contractare.

Schimbarea furnizorului este un proces foarte simplu si nu presupune nici un fel de penalizari sau alte costuri suplimentare, ci numai o notificare trimisa catre companie cu 21 de zile inainte de data stabilita pentru incheierea serviciilor.

In plus, schimbarea furnizorului de energie electrica poate aduce economii substantiale consumatorilor, iar acesta este si obiectivul furnizorului de energie electrica, Nova Power & Gas.

Pentru a benefiacia de energie electrica ieftina este esentiala alegerea unui contract de furnizare. Nova ofera in momentul de fata doua optiuni, un contract pe 24 de luni cu un pret fix garantat, si un contract de 6 luni cu un pret garantat. In baza exigentelor tale poti face alegerea potrivita. 

In concluzie, schimbarea furnizorului nu presupune nici un fel de întrerupere a serviciului si nu implica niciun risc pentru consumatorul final, dimpotriva acesta beneficiaza de energie mai ieftina, livrata cu aceeasi calitate, si care ii va aduce economii de pana la 25% pe an.

Daca ai nelamuriri despre serviciul de energie electrica furnizare, echipa Nova Power & Gas se angajeaza sa iti explice simplu si direct cum functioneaza piata de energie electrica, care sunt costurile si cum poti face optimizari.