Plata online, cea mai eficienta metoda de plata pentru factura de electricitate

24. Sep.

Unul dintre avantajele online-ului este ca totul se intampla acum, cu doar cateva click-uri. Digitalizarea a luat cu asalt toata zona de servicii, iar procentul persoanelor care aleg plata online a crescut foarte mult.

Facem cumparaturi online, socializam in online, intalnirile de business s-au mutat in online, de ce sa nu platim si toate facturile catre furnizori, fara drumuri in plus, folosind metodele de plata online? 

Daca ai totusi temeri legate de emiterea facturii, de inregistrarea platii sau de transmiterea indexului, poti face o simpla verificare a acestor aspecte in contul tau de client. Indiferent de furnizorul ales, daca vei cauta informatii despre verificare plata factura, engie, enel, Electrica, Nova și alti furnizori, iti aduc la cunostinta toate detaliile prin intermediului contului de client.

Esti client Nova Power & Gas? Atunci sigur beneficiezi de avantajele digitalizarii si primesti o factura electrica, plati online se pot face oricand si de oriunde.

Metode de plata a facturii pentru furnizorul de energie

La Nova, vrem sa ne asiguram ca toate procesele sunt usoare si intuitive, de la contractarea ofertei, plata facturii sau contactarea serviciului cu clientii si ca informatiile pe care ti le oferim sunt usor de inteles, pentru ca tu sa te simti confortabil si sa alegi informat. De aceaa iata cateva motive pentru care sa alegi plata facturii online: 

1. Poti plati de oriunde/oricand – si in plus poti verifica facturile trecute doar intrand in contul de client. Astfel, poti vedea consumul in orice moment, fara costuri ascunse si stii exact la ce sa te astepti. Dar, daca nu vrei sa te loghezi in contul de client, poti doar accesa sectiunea “Plateste factura”, introduce datele de pe factura de energie si datele personale si platesti  100% in siguranta. Procesul este unul super simplu si intuitive. 

2. Ai multiple instrumente de plata moderne – pentru ca ne dorim sa ai libertatea de a alege cum vrei tu sa achiti factura. Pe langa plata online din contul de client, poti de asemenea opta pentru plata direct din aplicatia Nova Power & Gas, disponibila pe App Store si GooglePlay, prin transfer bancar, automatele de plata: plata Un-Doi, Pay Zone sau aplicatii partenere: PAGO.

3. Scapi de cozi si hartii inutile – daca inainte trebuia sa mergi pe la diferite ghisee si sa astepti minute bune sau chiar ore la rand pentru a plati factura, acum poti face asta din confortul casei tale sau chiar in timp ce esti in vacanta. Prin activarea facturii electronice, stii sigur ca factura la energie sau gaze nu intarzie niciodata, poti oricand plati si verifica daca plata s-a realizat cu succes. Factura electronica este trimisa pe adresa de e-mail folosita la semnarea contractului.

Acum stii ca plata facturii online este cea mai simpla si mai rapida metoda de plata.Nu uita ca, daca esti client Nova, ai parte de suport telefonic sau online in cel mai scurt timp. Ne poti contacta telefonic, ne poti scrie si ne poti da un email, ca sa ne comunici orice intrebare sau nelamurire care are legatura cu subiectul furnizarii de energie.