Cum sa te bucuri de preturi corecte la gaz si electricitate? Alegi ofertele Nova

04. Apr.

Esti unul dintre consumatorii casnici care inca nu a facut trecere la piata libera de gaze, energie electrica sau chiar ambele? Probabil te afli inca in momentul in care pui in balanta si analizezi ofertele furnizorilor, tinand cont de raportul dintre pret si calitate. 

Poate pentru unii dintre voi, schimbarea furnizorului nu reprezinta acum o prioritate, dar cu siguranta aceasta decizie va conta in viitor. Alege sa fii unul dintre acei consumatori care vor sa stie intotdeauna cat consuma, analizeaza toate optiunile si aleg intotdeauna oferta care le aduce beneficii si calitate in furnizarea serviciilor. 

Toate companiile de servicii care au oferte pe piata libera, fie ca vorbim de E.ON gaz furnizare, Enel, Engie sau Nova Power & Gas, incearca sa le ofere consumatorilor o experienta cat mai buna si usoara, in aceasta tranzitie catre o piata cu preturi competitive pentru serviciile de gaze si energie electrica.

Platesti cat consumi fiindca alegi exact ce ai nevoie!

Nova aduce pe piata energiei electrice si a gazelor naturale, oferte care o claseaza in topul furnizorilor din comparatorul de preturi ANRE. Cu alte cuvinte ofera calitate pentru produsele promovate, performanta in serviciile oferite si beneficii clientului!

Consumatorii au asteptari tot mai mari, iar la Nova incercam sa anticipam nevoile lor si sa le oferim o experienta cat mai buna in ceea ce priveste schimbarea furnizorului, cat si transparenta, flexibilitate, oferte avantajoase si bineinteles preturi corecte. 

Inca mai stai pe ganduri? Acum e mai simplu sa verifici ofertele care ti se potrivesc, indiferent de furnizorul ales: E.ON gaz furnizare, Restart Energy, Enel sau Nova Power & Gas.

Ofertele Nova se bazeaza pe competitivitate si simplitate, iar acest lucru se vede in alegerile a mii de clienti care au ales deja serviciile noastre. Din acest punct de vedere, Nova Power & Gas reuseste sa ofere consumatorilor oferte diversificate cu preturi fixe garantate, atat pentru gaze, cat si pentru energie electrica. 

Oferte avantajoase pentru gaze

  • NOVA 6 - 0.15 RON/kWh -  o oferta flexibila, pentru o perioada de 6 luni
  • NOVA 12 - 0.15 RON/kWh - o oferta stabila pentru o perioada mai lunga de 12 luni
  • NOVA 24 - 0.17 RON/kWh - oferta ideala pentru cea mai lunga perioada de pret garantat pe care o poti gasi in piata.

Oferte avantajoase pentru energie electrica

  • NOVA 6 - 0.63 RON/kWh -  o oferta flexibila, pentru o perioada de 6 luni
  • NOVA 12 - 0.64 RON/kWh - o oferta stabila pentru o perioada mai lunga de 12 luni
  • NOVA 24 - 0.66 RON/kWh - oferta ideala pentru cea mai lungă perioada de pret garantat pe care o poti gasi in piata.

Pentru ca Nova isi doreste o relatie bazata pe incredere si transparenta, consumatorii pot accesa pagina www.vreaulanova.ro/calculator, pentru a calcula pretul total, cu tarifele de transport si distributie incluse, dar si pentru a finaliza procesul de contractare. Calculatorul de factura iti spune care este consumul mediu in functie de marimea locuintei tale si de zona in care locuiesti, precum si cat ar trebui sa platesti. In mai putin de 2 minute afli exact ce, cum si cat vei plati, dar si cat vei economisi daca alegi Nova. 

Informeaza-te despre ofertele de pe piata de energie electrica dupa liberalizare si afla care este cel mai bun pret si care este cea mai buna oferta pentru tine si locuinta ta. Cu Nova ai parte doar de oferte avantajoase pentru energie electrica si gaze, pregatite special pentru tine. Acum e mai simplu sa ai si energie electrica, si gaze naturale la preturi corecte.