Cum calculezi corect pret kilowat pentru consumul lunar

19. May.

Este important sa cunosti in fiecare luna componenta de pret kilowat pe baza careia se calculeazafacutra ta de energie electrica. 

Odata cu liberalizarea pietei de energie electrica, pentru calculul consumului de energie electrica, fiecare furnizor de energie electrica a pus la dispozitia clientilor multiple metode de calcul sau aplicatii. Aceste instrumente le ofera consumatorilor posibilitatea de a estima suma facturii urmatoare in functie de consumul dat. Nova Power & Gas ii incurajeaza pe actualii, dar si posibilii clienti sa foloseasca calculatorul pentru factura de energie electrica, un instrument de calcul extrem de util, prietenos si usor de folosit, care ii va ajuta sa isi estimeze singuri consumul de energie electrica. Înainte de schimbarea furnizorului de energie electrica, orice consumator trebuie să se asigure, în primul rând, că prețul final pe care l-ar plăti la factură și care include, pe lângă consumul de energie electrica propriu-zis, și taxele aferente, este mai avantajos decât cel inclus în oferta actuală. De aceea, acest instrument ii va ajuta pe consumatorii, atat casnici, cat si industriali, sa afle singuri consumul de energie electrica.

Estimeaza chiar tu consumul de energie electrica

Daca te vei uita pe o factura de energie electrica anterioara vei observa ca doar o tremie din valoarea acesteia este reprezentată de electricitatea brută. Factura este completată de alte tarife de exragere si transport al energiei, subvenții, accize, certificate verzi, TVA, consum CPC 20% regularizare. Pentru a scapa de orice nedumerire, foloseste Instrumentul de calcul estimativ de pe site, denumit calculator factura energie electrica. Este gratuit, iar cel mai mare beneficiu al sau este faptul ca afli pe loc cât plătești la factura de energie cu Nova Power & Gas!

Orice furnizor de energie electrică pune la dispoziție o ofertă personalizată. Acolo poti descoperi care este valoare preturi energie electrica la Electrica sau Nova Power & Gas. Așadar, înainte să schimbi furnizorul de energie electrică, asigură-te că ai făcut o analiză detaliată a ofertelor disponibile în care să iee în considerare taxele incluse în factură, separate de cele aferente electricității propriu-zise, dar și aspecte care țin de calitatea serviciilor puse la dispoziție de viitorul furnizor.

Transmiterea idexului de energie electrica este o operatiune simpla si rapida ce se repeta lunar. Transmiterea de index electrica si gaze te poate scuti de costuri suplimentare, cosiderand ca tu comunici consumul real. 

Alfă și cat costa un kwh sau despre liberalizarea pietei de energie.