Companiile din Grupul E-INFRA donează 500.000 lei în sprijinul sistemului sanitar

03. Apr.

Suma este alocată sprijinirii principalelor centre medicale din București și Cluj-Napoca care vor gestiona efectele pandemice din România

București, 22 martie 2020 – Grupul de companii E-INFRA anunță astăzi că donează 500.000 lei, prin intermediul Netcity Telecom în București și Nova Power & Gas în Cluj-Napoca, pentru susținerea sistemului sanitar românesc și a eforturilor de a controla efectele locale ale situației pandemice curente.

Suma este destinată achiziției de kit-uri de testare, echipamente de protecție pentru medici, dezinfectanți, precum și ventilatoare și videolaringoscoape. Donația este destinată sprijinirii capacității medicale în București, cu focus pe Spitalul Victor Babeș și Institutul Matei Balș, și în Cluj, pe Spitalul Clinic Județean de Urgență și Institutul Oncologic Cluj-Napoca. Sponsorizările sunt intermediate de Fundația Transilvania Leaders, MagiCamp și Crucea Roșie Română.

Despre E-INFRA

E-INFRA este un grup cu capital integral românesc de cinci companii active în domeniul infrastructurii, al cărui rol este cel de a susține calitatea vieții oamenilor, printr-o infrastructură modernă.

Grupul E-INFRA activează în doua sectoare din domeniul infrastructurii: deținerea si operarea de infrastructură proprie de telecomunicații și energie, și servicii profesionale în infrastructură.

Din grup fac parte Electrogrup SA, Direct One SA, Netcity Telecom SRL, Nova Power & Gas SRL și WESEE SRL. Mai multe informații sunt disponibile pe pagina www.e-infra.ro.