Dacă ești client Nova Power & Gas

1. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l știi este că aceasta schimbare nu iți afectează furnizarea serviciilor de gaze. Nova Power & Gas este furnizorul tău gaze naturale în continuare și furnizarea nu va fi intreruptă.

2. Odată cu urmatoarea factura, iți vom trimite:

- informarea de la ANRE ,

- oferte tip Nova Power&Gas, pentru piața liberă,

- model contract Nova Power&Gas, pentru piața liberă.

Condițiile generale pentru oferta tip, le poti citi aici: persoană fizică, persoană juridică.

3. Liberalizarea iți aduce noi avantaje și o oferta nouă, cu prețuri mai avantajoase și un nou model de contract, adaptat condițiilor pieței libere. Până la data de 30 iunie 2020 este necesar sa decizi dacă alegi noua oferta tip de gaz Nova Power & Gas destinată pieței libere sau daca dorești o alta oferta pe care o consideri mai aproape de nevoile tale de consum, astfel incat de la 1 iulie 2020 să poata intra in vigoare noul tău contract.

4. Pentru mai multe informații despre liberalizarea pieței sau pentru oferte personalizate sau intrebări, te rugăm sa ne contactezi, aici și sa consulți informarile ANRE.

Dacă nu ești client Nova Power & Gas

1. Odată cu liberalizarea pieței de gaze, poți evalua ofertele furnizorilor din piață pentru a o alege pe cea mai bună pentru tine.

2. Poți consulta oferta noastră standard pentru piața liberă sau poți utiliza calculatorul nostru de ofertă, pentru a calcula rapid costul adaptat consumului tău. Poți face astfel o comparație cu oferta actuală.

3. Dacă dorești să contractezi serviciile de furnizare de la Nova Power & Gas, poți semna contractul online, simplu și rapid sau ne poți contacta pentru mai multe informații la numarul de
telefon: 0364 137 109 sau pe office@novapg.ro. Semnarea contractului este un proces simplu și nu presupune întreruperi de servicii sau deplasare.

Dacă nu ai incheiat un contract regim concurențial

Prețurile pentru clienții Nova Power&Gas care nu au incheiat un contract in regim concurențial sunt:

- 124.31 Ron/MWh - valabil pâna la data de 01.07.2021, începând cu această dată, vă rugăm să consultați oferta și documentele:
- notificare final perioadă liberalizare,
- oferta valabilă din 01.07.2021,
- contract cadru.