Alegere furnizor gaze - La Nova e mai bine

06. Oct.

Racirea vremii, odata cu venirea toamnei, se suprapune in acest an cu restrictiile impuse in contextul pandemiei de COVID-19. Multi dintre noi lucreaza voit sau nevoit de acasa, copiii au ore online si nu mai merg la scoala, iar asta poate insemna costuri mai mari cu utilitatile, in special cu gazele si electricitatea, pentru ca statul in casa inseamna consum mai mare. O factura gaz mai mare nu este de dorit, asa ca este important sa gasesti un furnizor care sa iti ofere acelasi gaz la preturi mai accesibile.

Odata cu liberalizarea pietei de profil, alegerea furnizorului de gaze naturale este un proces accesibil oricui. In functie de criteriile pe care le consideri prioritare, fie ca este vorba de pret, sau de stabilitate ori servicii conexe, selectarea unui nou furnizor de gaze se face in cativa pasi foarte simpli.

Daca vrei facturi mai mici, atunci pretul este criteriul principal in functie de care trebuie sa selectezi un nou furnizor de gaz. ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei) vine in sprijinul consumatorilor si ofera un centralizator de oferte de la toti furnizorii de gaze naturale. In functie de zona in care locuiesti, de consumul mediu anual sau de tipul de client, vei putea sa vezi toate ofertele disponibile, ordonate in functie de pret pe MWh.

La acest moment, Nova Power & Gas este prezenta in acest centralizator cu 4 pachete foarte avantajoase din punct de vedere al costurilor pentru consumatorul final. NOVA 1, cu un pret fix garantat de furnizare pentru o luna de 55 de lei/MWh + TVA este cel mai mic pret de pe piata. Trecand la Nova, vei putea sa beneficiezi de cele mai reduse facturi, avand acelasi consum ca in prezent.

Cu celelalte 3 pachete – NOVA 6, NOVA 12 si NOVA 24, furnizorul Nova Power & Gas se plaseaza in primele 12 cele mai avantoase oferte de gaze naturale, avand un pret fix garantat de 60 lei/MWh + TVA pentru 6 luni si, respectiv, 65 lei/MWh + TVA pentru 12 sau 24 de luni. Site-ul Nova Power & Gas te va ajuta sa alegi dintre aceste pachete pe cel care se potriveste cel mai bine cu nivelul de consum pe care il inregistrezi anual, cu ajutorul calculatorului de energie electrica si gaze naturale.

Beneficii suplimentare

Fiecare dintre aceste pachete iti va aduce economii anuale importante la factura de gaze. Dar acesta nu este singurul avantaj pe care il poti avea daca alegi Nova. Tot procesul de contractare se realizeaza online, fara sa te expuna la riscuri inutile de deplasare la diverse sedii sau institutii. Completarea formularelor online dureaza cateva minute, este intutitiva si ai nevoie de un minim de documente care trebuie atasate solicitarii. Odata primit contractul de servicii, tot online, ai nevoie de o semnatura digitala si cu asta ai incheiat procedurile de schimbare a furnizorului de gaze naturale.

Trecerea la Nova Power & Gas se face imediat, incepand cu urmatorul ciclu de facturare, fara schimbare de bransament gaze, pret mic pe facture de gaz si servicii de calitate.