Furnizor gaze naturale: cauti cel mai ieftin furnizor?

13. Aug.

O schimbare mult asteptata, liberalizarea pietei de gaze naturale de la 1 iulie, ii ofera acum oricarui consumator, dreptul să opteze pentru schimbarea furnizorului de gaze naturale cu cea mai bună ofertă de preț din piață și să beneficieze de toate avantajele. Insa, exista inca consumatori reticenți la schimbarea furnizorul clasic, tradițional, cu un furnizor din piața liberă.

O intrebare la care multi dintre consumatori cauta raspuns este: ce înseamnă liberalizarea pieței de gaze? Înseamnă diversificare din partea furnizorilor de gaze a ofertelor de preț si stabilirea unui pret gaze naturale justificat, dinamic, pe principii concurențiale, diferit de cel reglementat.

Acest lucru, impreuna cu posibilitatea de a schimba rapid furnizorul gaze naturale, online, din confortul casei, fără riscuri, aduce noi avantaje de care consumatorii casnici pot profita.

Oferta Nova Power & Gas în topul ofertelor cu un preț corect la gaze!

Pentru a încheia un nou contract de furnizare a gazelor naturale, fiecare consumator trebuie să se informeze asupra tuturor opțiunile din piață și să facă comparații, în vederea alegerii celei mai avantajoase oferte dintre cele disponibile. Iar pentru asta, ANRE a pus la dispoziţie, pe pagina proprie de internet, o aplicaţie web denumită "Comparator oferte-tip de furnizare a gazelor naturale".

Nova Power & Gas vine in spijinul consumatorilor casnici cu o ofertă integrată de servicii, cu accent pe eficientizarea costurilor. Iar pentru ca suntem transparenti si vrem ca totul sa fie cât mai clar, în calculatorul de ofertă accesibil la www.vreaulanova.ro/calculator, utilizatorii își pot calcula prețul, cu tarifele de transport și distribuție incluse, acestea fiind diferite de la o localitate la alta.

Pentru consumatorii casnici eligibili, Nova Power & Gas, cel mai ieftin furnizor de gaze naturale conform comparatorului de preturi ANRE, vine cu o ofertă la un preț eminamente competitiv, mai mic decat prețul reglementat actual, dar și mai mic decât prețul din oferta standard anterioară, cu aproximativ 25%, ceea ce aduce reduceri de costuri de câteva sute de lei anual.

De ce sa alegi serviciile Nova Power & Gas? Este foarte simplu:

  • Contractare online simpla si rapida exclusiv online ce constă în câțiva pași simpli și intuitivi. Nu este necesară deplasarea de acasă sau alte formalități complicate.
  • Conectare rapida incepand cu urmatorul ciclu de facturare
  • Operatiuni simple prin intermediul contului tau de client - gestionarea informatiile personale, monitorizarea consumului si accesarea rapoartelor detaliate, a facturilor in timp real si verificarea statusului platilor
  • Contract flexibil si fara riscuri la migrarea către alt furnizor - nu exista niciun risc ca tu sa ramai fara gaze naturale odata cu schimbarea furnizorului

La Nova Power & Gas totul e mai ușor. Pe lângă faptul că veți beneficia de un preț corect la gaze, compania românească aduce noi avantaje consumatorilor casnici. Procedura de schimbare furnizor gaze naturale nu implică întreruperea serviciilor la momentul schimbării furnizorului, nu implică costuri suplimentare, deplasări de acasă sau alte formalități complicate.