Cum sa te relaxezi in vacanta, fara grija facturii la energie electrica. Plati online in siguranta.

23. Jul.

Este perioada vacantelor si vrei sa te bucuri de fiecare zi libera pentru a te relaxa. Daca plata facturilor la utilitati si alte servicii iti ocupa timp important in fiecare luna, acum este un moment bun sa lasi deoparte aceste griji si sa folosesti metode rapide si eficiente de a rezolva acest tip de problema.

Daca vrei sa scapi de grija facturilor la gaze naturale, apa sau energie electrica, plati online facute instant de pe telefon pot rezolva oricand orice astfel de situatie. Majoritatea furnizorilor de utilitati pun la dispozitia clientilor instrumente digitale de plata a facturilor, ca alternativa la plata clasica, facuta la ghiseu.

Vreau la nova

Clientii sunt incurajati sa renunte la facturile pe hartie si sa le primeasca in format electronic, pentru a le putea plati si stoca mai eficient.

Plateste factura de energie online

Optiunile de plata online iti dau posibilitatea de a face platile lunare mult mai rapid si mai confortabil, de oriunde te-ai afla. In cazul in care esti un client Nova Power & Gas, fie pentru servicii de furnizare de gaze naturale sau de energie electrica, ai numeroase posibilitati de plata online sau prin servicii dedicate pentru acest tip de plati.

  • Fie ca esti in vacanta, fie ca esti intr-o deplasare in interes de serviciu, poti plati facturile in siguranta si fara autentificare, folosind una dintre metodele puse la dispozitie de Nova.
  • Ai aplicatia Nova, disponibila pentru telefonul mobil, care iti permite sa platesti la un click distanta.
  • Contul de client Nova iti permite sa rezolvi problema facturilor online, si poti activa chiar plata automata lunara, pentru a sta linistit in vacanta.
  • Daca intalnesti un automat de plata PayZone sau Paypoint, poti sa platesti rapid facturile.
  • Aplicatia Pago, te te ajuta sa platesti toate facturile dintr-un singur loc. Aplicatia este disponibila atat pe Android, cat si pe iOS, fiind o modalitate simpla si sigura de a aduna intr-un singur loc toti furnizorii si a plati online facturile.
  • Foloseste optiunea de a plati direct din contul bancar, prin Banca Transilvania.

Oricare dintre metodele puse la dispozitie de Nova Power & Gas te poate ajuta sa platesti online facturile de energie electrica si gaze naturale, de oriunde, fara sa-ti faci griji suplimentare in vacanta.

Alege metoda preferata de achitare electronica a facturilor de utilitati si bucura-te de soare si timp liber!