Grupul de companii

Electrogrup Infrastructure - Oferta de servicii
cross-sector

 

Incepand cu finalul anului 2017, Nova Power & Gas este parte a holding-ului Electrogrup Infrastructure (E-INFRA), impreuna cu Electrogrup, Direct One, Netcity si  Wesee.  Impreuna, ne redefinim focusul pe extinderea si modernizarea infrastructurii de telecomunicatii, pe productia de energie verde, precum si pe operarea si integrarea de infrastructura energetica si infrastructuri civile.

Grupul de companii furnizeaza clientilor sai solutii de proiectare, implementare, intretinere si dispecerat la cheie, in proiecte complexe dezvoltate la nivel national si european. Optimizarea costurilor, a timpilor de implementare si a impactului asupra mediului sunt esentiale in strategia Electrogrup Infrastructure.

 

 

Electrogrup – Proiecte la cheie si servicii profesionale de infrastructura

 

Infiintata in 1997, Electrogrup este cea mai mare subsidiara a E-INFRA ca venituri si numar de angajati, oferind servicii profesionale pe trei sectoare de activitate.

Compania ofera solutii la cheie si servicii de mentenanta in proiecte complexe de energie, telecomunicatii si infrastructura civila, la nivel national si international, prin centrele sale operationale si echipele de lucru din aproape toate judetele din tara si din strainatate.

 

 

 

Direct One - Infrastructura de fibra optica si transport de date

 

Infiintata in 2007, Direct One este un furnizor de infrastructura de fibra optica si servicii de date pentru operatorii de telecomunicatii. Compania a dezvoltat propria retea nationala de telecomunicatii de mare capacitate, dotata cu cele mai noi tehnologii disponibile.

In prezent detine si opereaza o retea backbone de peste 6.000 de km de fibra optica, infrastructura care acopera 53 de orase din tara si localitatile dintre ele.

 

 

 

Netcity – Infrastructura subterana de fibra optica pentru comunicatii in Bucuresti

 

Fondata in 2007, Netcity este un furnizor de infrastructura de telecomunicatii pasive in Municipiul Bucuresti, aflat in plina expansiune. Netcity actioneaza ca un “carrier-of-carriers”, fiind compania care opereaza infrastructura subterana de telecomunicatii subterana din Capitala.

Activitatile Netcity includ proiectarea, construirea, administrarea si exploatarea infrastructurii subterane pentru telecomunicatii din Bucuresti cu scopul de a satisface nevoia operatorilor de telecomunicatii de a-si realiza retele de comunicatii electronice, imbunatatind totodata aspectul vizual al orasului prin migrarea retelelor de cabluri aeriene in subteran.

 

 

 

WESEE – Proiecte la cheie si mententanta de parcuri eoliene

 

WESEE ofera o gama larga de servicii profesionale pentru sectorul energiei eoliene. Compania este un joint venture cu sediul in Cluj si imbina expertiza SSC Wind GmbH in proiecte de energie eoliana cu experienta Electrogrup in proiecte de infrastructura din sectorul energetic.

Compania ofera in prezent servicii complete de instalare (turnuri prefabricate de beton, mecanice, electrice) si diverse activitati de intretinere (preventive, corective, renovari, operatiuni majore, ascensoare de serviciu) pentru turbine eoliene, in tari precum Germania, Belgia, Marea Britanie, Lituania, Polonia, Croatia sau Turcia.