Gaze naturale pentru persoane juridice

Incepand cu ianuarie 2015, odata cu liberalizarea pietei de gaze naturale pentru agentii economici, oferim servicii de gaze naturale pentru persoane juridice oriunde in tara.

 

Gaze naturale pentru persoane fizice

Pentru persoanele fizice, oferim servicii de gaze naturale in cele mai avantajoase conditii, in localitatea Campulung Moldovenesc. La Nova Power & Gas  beneficiezi de alternativele flexibile pentru serviciile de gaze naturale si servicii conexe, care sa raspunda nevoilor tale.

 

Gaze naturale pentru distribuitori locali

Serviciile noastre se adreseaza consumatorilor eligibili, dar si furnizorilor si distribuitori locali de gaze naturale.

 

 

Cauti un furnizor de Gaze Naturale?

Odată cu liberalizarea pieței de gaze naturale pentru persoanele juridice, furnizarea de gaze naturale a devenit o piață extrem de competitivă în România, în avantajul consumatorilor finali, care pot beneficia de oferte de servicii mult mai avantajoase.

Din 2007, Nova Power & Gas acționează ca un furnizor de elită, punând la dispoziție servicii de furnizare de gaze naturale pentru persoane fizice în orașul Câmpulung Moldovenesc și pentru persoane juridice și distribuitori locali în toată țara.

Furnizare gaze naturale in Romania

Asigurăm astfel furnizarea de gaze naturale mai ieftine pentru a ne asigura că puteți beneficia de tarife avantajoase. În plus, alături de gazele naturale, vă putem oferi un pachet integrat, care să includă și energia electrică. În acest fel, veți avea un singur furnizor care va asigura tot necesarul de energie pentru imobilul dumneavoastră, la prețuri avantajoase.

Unul dintre principalii furnizori de gaze naturale și energie electrică din România, Nova Power & Gas vă stă la dispoziție cu o echipă profesionistă, care vă ajută la identificarea celor mai eficiente soluții pentru nevoile dumneavoastră.