De ce Nova Power & Gas?

Contract flexibil 

La Nova Power & Gas beneficiezi de libertate maxima pentru contractul de furnizare. Poti solicita oricand incetarea contractului cu un preaviz de 21 de zile, fara penalitati de terminare. 

 

Contractare online

Pentru a face lucurile mai simple, iti oferim instrumentele necesare pentru a calcula oferta de energie si gaze naturale conform nevoilor tale si pentru a trimite documentele necesare pentru semnarea contractului online, completand formularul de contractare. Dupa verificarea lor, echipa noastra de vanzari iti va trimite contractul pentru semnare. Simplu si cu efort minim pentru tine.

 

Conectare rapida

Odata cu semnarea contractului, ne vom ocupa de toate formalitatile necesare pentru deconectarea de la furnizorul anterior (daca este cazul) si de activarea serviciilor de furnizare pentru ca tu sa beneficiezi de serviciile Nova Power & Gas in maxim 21 de zile sau incepand cu urmatorul ciclu de facturare.

 

Operatiuni simple

Toate operatiunile uzuale, de la solicitarea de noi servicii, informatii si pana la operatiunile contractuale sunt disponibile online, prin intermediul contului de client sau al formularului de contact din sectiunea Suport.

 

Energie verde

Daca esti client Nova Power & Gas , sustii si tu productia de energie verde. Investim constant in dezvoltarea parcurilor fotovoltaice  proprii pentru a creste anual capacitatea de productie si ponderea de energie din surse regenerabile din totalul de energie furnizata catre clientii nostri.