După ce o sa studiezi ofertele pentru furnizarea de gaze naturale, o să spui "vreau la Nova Power & Gas"

10. Jul.

Liberalizarea pieței gazelor naturale a deschis posibilitatea fiecări utilizator casnic de a-și alege un furnizor în funcție de propriile criterii. Prețul, unul dintre cele mai importante criterii de selectare, nu mai este reglementat de ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei), ci de piața liberă. În aceste condiții, poți spune oricând ”vreau la Nova!”, dacă oferta Nova Power & Gas ți se pare atractivă.

Cu o experiență de 14 ani în furnizarea de gaze natuale, Nova Power & Gas a pregătit oferte foarte competitive pentru consumatorii casnici. Oferta tip pentru un contract pe 12 luni este de 65 lei + TVA/MWh, preț garantat, și plasează compania pe primul loc ca accesibilitate, conform comparatorului de prețuri ANRE. Cea de-a doua ofertă pusă la dispoziția consumatorilor casnici este de 69 lei + TVA/MWh (preț garantat până la 30.06.2021).

Vreau la Nova Power & Gas – ce motive ai să faci această schimbare?

Consumatorii pot studia toate ofertele disponibile pe piață și pot decide să opteze în mod informat pentru un nou furnizor de gaze naturale. Oricine alege una dintre ofertele Nova Power & Gas va beneficia de reduceri de până la 25% față de tarifele reglementate.

Compania oferă și un pachet integrat, care include, alături de gaze naturale și furnizarea de energie electrică. În acest fel, vei avea un singur furnizor care va asigura tot necesarul de energie pentru imobilul dumneavoastră, la prețuri avantajoase.

Fiind unul dintre puținii furnizori de gaze naturale care oferă posibilitatea de contractare 100% online, consumatorii pot utiliza pagina https://vreaulanova.ro/calculator, pentru a calcula prețul total, cu tarifele de transport și distribuție incluse, dar și pentru a finaliza procesul de contractare. Spune si tu "Vreau la Nova!"