Raspunsul nostru la Covid-19 

Companiile din Grupul E-INFRA gestioneaza resurse critice pentru Romania in acest moment – infrastructura de telecomunicatii, energetica, constructii de proiecte cu impact important in activitatea economica. Ne desfasuram activitatea cu convingerea ca infrastuctura moderna si de calitate ne ofera acces la o viata mai buna. in aceasta perioada fara precedent pe care o traversam, facem toate acestea in timp ce avem grija de noi insine si cei din jur, asigurandu-ne ca lucram in siguranta, oricand si oricat este necesar pentru a spriji eforturile de combatere a epidemiei. in acesta perioada, tot ceea ce facem este ghidat de trei principii de baza:

· Protejarea sanatatii si sigurantei angajatilor E-INFRA, dar si a clientilor, partenerilor si a comunitatilor in care lucram

· Asigurarea serviciilor de baza pentru functionarea infrastructurilor critice pentru Romania

· Sprijinirea comunitatilor si a celor care se afla in primele linii ale acestei pandemii globale

PROTEJAREA SANATATII ANGAJATILOR

Masuri sporite de dezinfectie

Am instituit gradual masuri de dezinfectie si igiena cuprinzatoare in toate sediile si punctele de lucru ale companiilor din Grup, dar si pe toate santierele noastre. Toate sediile au fost echipate cu dezinfectant de maini, dezinfectanti pentru suprafete pe baza de clor sau alcool, masti si manusi de protectie, si a fost stabilit un program strict de ingienizare a tuturor spatiilor comune.

Masuri stricte de igiena personala

Comunicam permanent intern masurile de preventie si igiena personala recomandate de autoritati si asiguram pentru angajatii nostri toate produsele igienico-sanitare necesare pentru preventie. Optiuni de telemunca

Optiuni de telemunca

Am implementat ca recomandare principala optiunea de lucru de la domiciliu pentru toti angajatii eligibili care desfasoara activitati de tip suport si office si am informat permanent echipele in legatura cu toate drepturile si facilitatile guvernamentale valabile in aceasta perioada.

Calatorii si intalniri

Am anulat toate calatoriile de business, dar ne desfasuram in continuare intalnirile si discutiile cu partenerii, furnizorii si clientii la distanta si in spatiul virtual, prin aplicatii de comunicare.

Masuri de izolare

Toti angajatii care s-au intors din tarile cu grad ridicat de risc sau au intrat in contact cu persoane aflate in acest context au intrat in auto-izolare la domiciliu pentru 14 zile imediat dupa intoarcere.

Echipamente si masuri de protectie

Am luat masuri extinse de protectie pentru angajatii a caror prezenta este indispensabila sau care nu pot lucra de la domiciliu. Timpul petrecut la birou a fost limitat si este permis doar in cazuri bine justificate si pentru activitati care presupun urgenta; accesul are durata limitata si este permis doar in ture pentru a diminua contactul intre angajati. Asiguram permanent pentru echipe consumabile si echipamente de protectie: sapun, dezinfectant pentru maini, masti pentru fata, manusi din nytril/ latex; pentru echipele de interventie adaugam si combinezoane si ochelari de protectie.


      INFO STATUS

Nu avem in prezent raportat niciun caz de imbolnavire in niciuna dintre companiile din Grupul E-INFRA. 

ASIGURAREA SERVICIILOR DE BAZA PENTRU CLIENTI SI COMUNITATE

Suntem mai alerti decat oricand pentru a asigura mentenanta si furnizarea in continuare catre clientii nostri a serviciilor care sa asigure conditii optime de functionare pentru clientii finali, oameni si companii.

Energia este o resursa vitala pentru functionarea economiei si a comunitatii si facem toate eforturile pentru a livra servicii in parametrii optimi de functionare pentru clientii nostri, de la retelele de distributie si gaze naturale, pana la mentenanta parcurilor fotovoltaice si furnizarea de energie pentru miile de clienti din toata tara.

SPRIJINIREA COMUNITATII

Asiguram suport pentru comunitate si sistemul medical in lupta acerba contra Covid-19. Am donat 500.000 lei pentru a contribui la dotarea principalelor centre medicale din Bucuresti si Cluj-Napoca care gestioneaza efectele pandemice din Romania. Ne-am alaturat fara ezitare demersurilor initiate de Fundatia Transilvania Leaders, MagiCamp si Crucea Rosie Romana pentru achizitia rapida de kit-uri de testare, echipamente de protectie pentru medici, dezinfectanti, precum si ventilatoare si videolaringoscoape. Materialele vor ajunge la Spitalul Victor Babes si Institutul Matei Bals in Bucuresti si Spitalul Clinic Judetean de Urgenta si Institutul Oncologic in Cluj-Napoca.


Ne incurajam in acelasi timp prietenii si partenerii sa contribuie la actiunile de sustinere.

Acționam #împreună, pentru mai multe sanse pentru sistemul medical din Romania!