Energie pentru tine si afacerea ta 

Cu o experienta de peste 10 ani, suntem specializati in furnizarea de energie electrica si solutii energetice catre companii

din orice industrie si cu orice nivel de consum, dar si consumatorilor casnici.

Suntem experti in vanzarea si cumparare de energie pe pietele din Romania si Europa si facem zilnic toate eforturile pentru a tranzactiona energie in cele mai bune conditii pentru tine.

 

 

Eficienta, incredere si transparenta

La Nova Power & Gas, inca din primul moment, iti propunem o relatie directa, bazata pe eficienta, incredere si transparenta.

O relatie in care ne propunem sa iti oferim cele mai potrivite solutii, oricat de complexe sunt nevoile tale.

Ne angajam sa iti explicam simplu si  direct cum functioneaza piata de energie electrica, care sunt costurile si cum poti face optimizari.

Asta pentru a da cu adevarat sens relatiei pe care ti-o propunem si pentru a te ajuta sa intelegi facturile si procesele.

 

 

Solutii personalizate

Fiecare client este unic pentru noi, de aceea avem o echipa dedicata, care impreuna cu expertii nostri in energie, te pot ajuta cu solutii adaptata nevoilor tale, chiar si atunci cand ti se pare ca ai facut toate optimizarile.

 

 

Energie curata pe factura ta

Pentru ca ne dorim sa iti furnizam energie curata, investim constant in parcurile fotovoltaice proprii si producem energie verde pentru a contribui la construirea unui viitor mai bun pentru toti.

 

Cauti un furnizor de Energie Electrica?

Nova Power & Gas este unul dintre principalii furnizori de energie electrică din România, oferind clienților săi servicii de calitate și prețuri avantajoase.

Pentru a putea pune la dispoziție cele mai bune servicii de furnizare de energie electrică, Nova Power & Gas se implică în tranzacționarea de energie în cele mai eficiente condiții. De asemenea, atât la nivel național, cât și la nivel european, suntem experți în vânzarea și cumpărarea de energie.

Furnizare Energie Electrica in Romania

Furnizarea de energie electrică ieftină este printre principalele noastre preocupări. În același timp, stabilim o relație directă cu fiecare client în parte, bazându-ne pe eficiență, încredere și transparență.

Ca unul dintre cei mai de încredere furnizori de energie electrică, facem tot posibilul să oferim clienților noștri soluții potrivite, indiferent de complexitatea nevoilor acestora. În plus, avem o echipă profesionistă care vă poate explica simplu și direct cum funcționează piața de energie electrică, modul de calcul al costurilor și soluțiile de optimizare.