Reteaua de distributie Nova Power & Gas

Compania noastră deţine o reţea de medie tensiune în parcul industrial REIF Campia-Turzii. La reţeaua Nova Power & Gas sunt racordaţi patru clienţi mari, cu o putere instalată de 6 MW şi un consum anual de cca 20.500 MWh, fiind în acest moment zona din Câmpia Turzii cu cel mai mare consum de energie electrică.

 

Servicii proprii de Dispecerat Energetic

Gestionarea instalaţiilor proprii din Parcul Industrial REIF se face cu ajutorul Dispeceratului Energetic Local al Electrogrup, companie afiliata din grupul Electrogrup Infrastructure | E-INFRA, autorizat Transelectrica.

 

 

Cauti un distribuitor de Energie Electrica?

La Nova Power & Gas veți beneficia de servicii de calitate, precum și de un suport profesionist asigurat de către o echipă cu o experiență de peste 11 ani pe piața de energie, fiind unul dintre cei mai mari distribuitori de energie electrică din România.

Rețeaua Nova Power & Gas de distribuție de energie electrică constă într-o rețea de medie tensiune situată în parcul industrial REIF Câmpia-Turzii. De asemenea, la rețeaua Nova Power & Gas sunt racordați patru clienți mari, având o putere instalată de 6 MW și un consum anual de cca 20.500 MWh, fiind în acest moment zona din Câmpia Turzii cu cel mai mare consum de energie electrică.

Distributie Energie Electrica in Romania

În plus, compania noastră beneficiază de servicii proprii de dispecerat energetic, iar gestionarea instalațiilor proprii din Parcul Industrial REIF se face cu ajutorul Dispeceratului Energetic Local al Electrogrup, companie afiliată din grupul Electrogrup Infrastructure | E-INFRA, autorizat Transelectrica.

Apelați la Nova Power & Gas, unul dintre cei mai mari distribuitori de energie electrică din România, pentru a beneficia de servicii de calitate și distribuție de energie electrică ieftină.