Cum poți reduce costurile cu energia electrică

18. Feb.

Reducerea costurilor tale este prioritatea noastră, astfel că înțelegem necesitatea de a furniza soluții de optimizare a costurilor energetice pentru clienții noștri, concentrându-ne atenția asupra dezvoltării și adaptării tehnologiilor inteligente, cu respectarea standardelor europene.

Plata facturii de energie electrică reprezintă pentru mulți un factor de stres lunar suplimentar, mai ales pentru aceia care locuiesc în apartamente friguroase și ocolite de lumină naturală. Deoarece găsirea furnizorului de energie electrică potrivit poate fi o sarcină dificilă, este important să cunoști ce presupune schimbarea acestuia.

Schimbarea furnizorului de energie

Odată ce ai descoperit care este cel mai ieftin furnizor de energie electrică, cu siguranță că îți pui nenumărate întrebări referitoare demersurile necesare pentru a putea face schimbarea și cum te-ar putea afecta pe termen scurt si lung.

Trecerea la alt furnizor este un procedeu gratuit, ce nu implică vreun cost suplimentar din partea ta, iar durata de finalizare a tranziției este de doar 21 de zile.

Ce se întâmplă dacă furnizorul refuză preluarea?

În cazul în care te confrunți cu situația ca trecerea la noul furnizor să dureze mai mult sau, din orice alte motive, să nu se poată realiza schimbarea, atunci vei fi preluat de un furnizor de ultimă instanță, astfel încât să nu existe riscul întreruperii energiei electrice în locuința ta. Bineînțeles, ulterior acestui moment, vei putea alege, din nou, alt furnizor.

Energie verde

O alternativă ieftină este autofurnizarea energiei prin exploatarea surselor regenerabile. Din punct de vedere investițional, se poate observa o pondere ridicată a interesului din partea Uniunii Europene față de sectorul energetic. Banca Europeană de Investiții a aprobat ca 23% din totalul Fondului European pentru Investiții Strategice să fie îndreptat către sectorul energetic.

Dintre avantajele utilizării energiei solare, putem aminti:

· Securitatea energetică (prin bazarea pe o sursă inepuizabilă și independentă de energie);

· Reducerea poluării la nivel global;

· Scăderea prețurilor carburanților.

Nova Power & Gas înțelege importanța rolului pe care îl deține ca furnizor de energie electrică și contribuie în mod direct la mișcarea ecologică mondială din sectorul energetic. Am investit și continuăm să investim în crearea parcurilor fotovoltaice proprii, deoarece ne dorim o schimbare pozitivă pentru fiecare client al nostru.

De asemenea, ne propunem să contribuim la obiectivul României privind creșterea ponderei energiei din surse regenerabile, astfel încât oferim atenție și preocupare constantă în acest sector de activitate.

Alegere platii facturilor online ajuta si la reducerea consumului de hartie si plastic. Daca ai activat optiunea facturi online electrica si gaze iti poti plati facturile in mod rapid si simplu.