Cat de usoara este schimbarea furnizorului de gaze naturale la Nova

30. Sep.

Piata furnizarii de gaze naturale a devenit din ce in ce mai competitiva odata cu modificarile legislative efectuate la 1 iulie, care ofera posibilitatea consumatorului casnic ori industrial, sa aleaga cu cine doreste sa incheie contractul. Ceea ce mai demult era doar o dorinta, schimbarea furnizorului de gaze naturale, nu doar ca a devenit realitate acum, dar e si mai usoara ca oricand.

In doar cativa pasi simpli si in nu mai mult de 5 minute, faci schimbarea furnizorului de gaze naturale online si in cele mai sigure conditii, pentru ca la Nova ne dorim sa iti oferim, intr-un mod simplu, servicii excelente la preturi cat mai corecte. Iar daca ai cautat „furnizor gaze” si ai consultat deja site-ul ANRE cu privire la preturile practicate pe aceasta piata, atunci stii ca ne luam promisiunea in serios.

Ce pasi trebuie sa parcurgi pentru schimbarea furnizorului de gaze naturale?

Pasul 1: Intri pe site-ul Nova in sectiunea dedicata calculatorului de energie electrica si gaze naturale: www.vreaulanova.ro/calculator. Acesta iti permite sa iti calculezi consumul de gaze naturale si sa faci o comparatie a ofertei Nova cu cea a furnizorului actual. Astfel, nu doar ca poti sa vezi cat de mult poti economisi, dar poti avea siguranta ca, la final de luna, factura va fi emisa in avantajul tau.

Pasul 2: Completezi informatiile cu privire la consumul tau actual de gaze naturale, pentru o mai buna estimare a costurilor.

Pasul 3: Selectezi pachetul de energie cel mai potrivit pentru tine, de care te bucuri la preturi fixe. La Nova iti oferim posibilitatea sa alegi dintre mai multe tipuri de oferte, in functie de consumul tau, pentru ca in momentul facturarii sa nu ai niciodata surprize neplacute.

Pasul 4: Adaugi datele tale contractuale, prin completarea formularului pus la dispozitie. Nu iti face griji, avem foarte mare grija de datele tale personale, pentru ca tu sa poti finaliza contractarea online in deplina siguranta.

Pasul 5: Incarci documentele necesare direct pe site. Este vorba despre:

  • o factura recenta de gaze naturale,
  • o imagine a actului de identitate a titularului de contract si
  • o dovada a spatiului de loc consum.

Pasul 6: Citesti contractul, creezi o semnatura digitala si gata, ai realizat schimbarea furnizorului de gaze naturale la Nova, simplu si rapid, fara drumuri inutile, direct din confortul casei tale!

Ce urmeaza dupa ai facut schimbarea furnizorului de gaze naturale la Nova?

  1. Conectare rapida, operatiuni simple

Conectarea ta la noul furnizor de gaze naturale se face imediat, incepand cu urmatorul ciclu de facturare, fara proceduri complicate ori timpi mari de asteptare, iar din contul tau de client ai acces direct la informatiile personale, rapoartele detaliate privind consumul tau de gaze naturale, dar si monitorizarea facturilor si verificarea platilor efectuate.

  1. Facturi mai mici, servicii mai bune

Liberalizarea pietei a venit cu principalul avantaj de a incheia epoca monopolului unei companii si a tarifelor abusive, obligand practic toti jucatorii din domeniu sa ofere servicii mai bune la preturi corecte, astfel incat consumatorul sa iasa in castig. Iar la Nova poti fi sigur ca interesele tale vor fi mereu luate in considerare, iar drepturile tale respectate, caci pe langa preturile avantajoase, te bucuri de un contract flexibil, fara riscul de a ramane fara gaze naturale in cazul in care alegi sa migrezi catre alt furnizor.

Schimbarea furnizorului de gaze naturale la Nova este asadar foarte usoara, nu implica deplasari, hartii multe, timpi mari mari de asteptare ori costuri ascunse, venind in intampinarea consumatorilor cu proceduri digitalizate, simple si rapide, care asigura furnizarea de gaze naturale in cele mai bune conditii, la preturi mici.

Consumatorii casnici pot transmite singuri indexul de gaze lunar, prin operațiunea de autocitire gaz. Aceasta operatiune poate fi efectuata si de operatorii casnici si non casnici.

Acum ca ai schimbat furnizorul tau de electricitate si gaz te poti bucura de facturi mai mici.